Mit csináljak a tolvaj macskával?
Nem akarlak megbántani de attól hogy a macska galambfiókát lop nem biztos hogy csibét is.Ezt tapasztalatból tudom van 4 macskánk akik nagyon sok egeret és galambot elejtettek de még egyetlen csibénket sem ölték meg. De viszont az egyik évben sok csibénk eltűnt.Apukám a macskákra gondolt egyből mivel kiscicák is az idő tájt születtek, ezért kézen fogható volt hogy az anyamacska az. Párnapra rá a kiscicák is eltűntek.Apa szerint csak elvitte őket az anyuk. Pár napra rá mikor már nem látszott Lujza(macskám) hasán, hogy a kiscicák szopiznak elkezdtem keresni őket a kertben. Apukám most a nagy kutyánkra fogta.( 2 részre van osztva az udvarunk és a nagy kutya a kert első felében él)Én tovább kerestem őket amíg a tyúkól padlására nem mentem fel. Nagyon durva látvány volt sok kiscsibe cafatokban volt széthordva és ott voltak a kiscicák tetemei is.Még aznap este kijött az állatorvos és kirakta a csapdákat, mérgeket.Másnap megnéztük és egy nyest volt. 3-4 napa alatt több ezres kárt okozott. Ezért jobban jársz ha szétnézel a kertben hogy hol bújhatna el egy nyest.
(2. linkes voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!