Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem eszik a héthetes kiscicám....

Nem eszik a héthetes kiscicám. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Tegnap hoztuk el a cicát, kb 7 hetes. Már megtanult enni az anyukája mellett, de tegnap este óta nem eszik és nem is iszik. Ennek ellenére már 3x volt az alomban pisilni. Jó kedvű, dorombol, alszik, nem tűnik bágyadtnak. Talán csak az újdonság miatt nem akar enni? Mit csináljak? Köszi a válaszokat.
2009. márc. 31. 09:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű szokatlan neki az új hely. Vagy esetleg idegen neki az eledel, nem ezt szokta meg. Hidd el fog ő enni, az éhség nagy úr. Ha valami baja lenne, akkor bágyadt lenne és nem dorombolna.
2009. márc. 31. 09:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez neki nagy dolog, hogy elvesztette a mamáját, légy türelemmel. Az ivásra viszont nagyon figyelj, legyen előtte mindig, de azért ha pár órán belül nem iszik, itasd meg fecskendővel - patikában max. 50 ft a 20ml-es.
2009. márc. 31. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
mi régen kis inyekciós valamivel etettük,abba tettünk tejet..müanyag nyomókába tettünk tejet ésjobb lett,sokat kell a cicussal törödni..hiányzik neki az anyja..
2009. márc. 31. 09:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A szószos junior kajából kenj egy picit a nózijára, azt le fogja nyalni, lehet ízleni fog neki és belejön az evésbe.
2009. márc. 31. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél macskatejet. Pl Fressnapf-ban lehet kapni Fecskendővel juttatsd a szájába szépen lassan, vagy macskacumival. Meg fogja hálálni hidd el! Ja és a junior szószos kaja az alap. Én két macskát is felneveltem így 1 hetes koruk óta!
2009. márc. 31. 11:40
 6/13 anonim válasza:
100%
Szerintem a mama hiányzik neki,hisz frissen lett el választva!
2009. márc. 31. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, biztos a mami hiányzik neki! Nekünk a pástétom jött be ilyenkor, de nem tudom, hogy az van-e juniorban(Gourmet, de abból nincs junior)...Vizet vagy tejet pedig mindenképp kapjon.
2009. márc. 31. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért javasoltam a macskatejet és a cumit, mert a szopizás megnyugtatja. Nálunk nagyon bevált.
2009. márc. 31. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Eszik már??
2009. márc. 31. 21:53
 10/13 anonim ***** válasza:
No mi a helyzet a cicuval?
2009. ápr. 1. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!