Miért végzi a nagydolgát a macskám a macska wc mellé?
Figyelt kérdés
Van 2 macskánk,egy sziámi,és egy házi.Eddig semmi gond nem volt,már több,mint egy éve együtt vannak,mindig mindent rendesen csináltak.Mostanába a házi 2-3 naponta letesz egy bombát a wc mellé.A wc-be van alom,tiszta is.Ahová teszi,feltakarítjuk,nem bántjuk a macskát.A sziámi nem csinál ilyet.Mi lehet a baja?A macsek 4 éves,és kb 3 hete csinálja ezt.2011. júl. 10. 10:33
1/7 anonim válasza:
Nekem is csinálta ezt egy időben,meg barátnőmék macskája is. terület megjelölés vagy ilyesmi lehet szerintem. de az is lehet hogy valami új szag,dolog van az alomban, amitől idegennek érezheti.
2/7 anonim válasza:
Az én cicám is csinált, 1-2 napig mindig figyeltem, amikor wc-re ment, és óvatosan áthelyeztem a popóját az alomra. :D utána újra oda végezte a dolgait. :D
3/7 anonim válasza:
Időnként nálunk is becsúszik ilyen, illetve hogy inkább nem oda csúszik, ahová kéne. :D Pedig nálunk is tiszta az alom. Szerintem a mienk egyébként bosszúból csinálja, amikor nincs valamiért játék, komolyan mondom. Aztán meg odajön nézni, amikor takarítom fel és elégedetten néz. Hogy mégiscsak sikerült foglalkoztatnia. :D
4/7 anonim válasza:
sZIA! A szakértők szerint két macskának minimum két alom kell, de 3 sem árt, próbáld ki hátha az a baja h nem akar osztozni, de nem írtad mennyi alom van, szal ez csak tipp.
5/7 Falun válasza:
valószínűleg kicsi az alomtálca.
vegyél nagyobbat, esetleg feldeles cicawc-t (kb 3000ft-tól) így az almot sem kaparja ki.
:)
6/7 A kérdező kommentje:
1 alomtálca van.Nem hiszem,hogy a méretével,vagy a mennyiségével lenne gond.Ezt abból gondolom,hogy a 2 macska már több,mint 1 éve együtt van,mégis csak kb 3 hete csinálja ezt a nagyobbik...Rendszeresen van tisztítva,stb.Ja,az alomtálca fedeles...
2011. júl. 14. 12:12
7/7 anonim válasza:
Lehet h egy éve együtt vannak, de attól még az egyiknek eszébe juthat, h neki nem tetszik a rendszer. Nézd szakértői vélemény, h minimum annyi alom kell, ahány macsek van, ha nem akarod megfogadni rendben, de akkor ennél jobb tanácsot nem tudunk adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!