Kaptam egy sziámicicát, most mit csináljak vele?
Vegyél neki macskapórázt, meg gumilabdát!
És vágj föl rá!
Fürdéskor beül a fürdőszobába nézni.
Írd még le az érzéseidet ezzel az egész dologgal kapcsolatban, hogy pontosabban válaszolhassak. Nyugodtan írd le kétségeidet, félelmeidet is, sőt,akár azt is felvállalhatod, ha egyáltalán nem örülsz az egész dolognak. Inkább most az elején derüljön ki, mint későn.
Egyelőre úgy tűnik számomra, hogy az ajándékozó felelőssége az (és nem a Tiédé), hogy jóelőre tájékozódjék affelől, hogy Te őrülnél-e egy macskának, vagy sem. Szóval Neki kellett vona ezt a kellő gondossggal kipuhatolnia. Ha az ajándékozó tévedett ebben, akkor szerintem nem kell Neked szégyellned Magadat, nyugodtan mondd meg Neki, hogy minden jó szándéka ellenére is tévedett. Ha így mondod, akkor nem lesz oka megsértődni sem. Ha mégis félsz, kérj meg valakit, akiben megbízol, hogy ő mondja meg, vagy levélben írd meg.
Ha nem erről van szó, amire itt gondoltam, akkor is írj még ide. Pl. ha valójában örülsz a macskának, vagy más okból sem szeretnéd visszaadni az ajándékozónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!