Merre van megbízható, kedves, kötelességtudó állatorvos Budapesten?
Szia!
sajnos a X. kerületet nem ismerem, de menj fel az állatorvos.lap.hu-ra és ott kereshetsz rendelőket. mindbe érdemes ellátogatni és megnézni kik is rendelnek ott.
ha tudod utaztatni, akkor a VI. kerületi Kodály Köröndi Pharma klinikát ajánlom.
ha tudod még többet utaztatni,és megéri neked, akkor ide vidd:
ez akkor is jó ha vészhelyzet van. itt az utolsó percig küzdenek és törődnek az állatokkal. kiváló orvosok rendelnek itt. (viszont itt nagy a sor.épp azért mert nagyon jók)
bocsi hogy nem tudtam közelebbi dokikat mondani..
Caelestis
Szia!
Én ide vittem kezelésre a FIP-es cicámat! Igaz,hogy ez a doki a 11.kerületben van,de nagyon tudom ajánlani! Igazi állatbarát, nagyon segítőkész ember! Egy hátránya van,hogy kicsit drága.Sajnos ez Pest. De egy próbát megér!
Dr. Lakatos Béla, 1112 Budapest, Vadon u. 7. Mobil: 30-937-2170
Neten rákeresel sok cikket írt, főként a FIP-ről. Sok sikert!
hát..a mi állatorvosunk nagyon rendes velünk,Újpesten van,de én a XIII.kerületből járok hozzá...megéri:)
www.ujpestvet.hu és www.ujpestiallatorovos.mlap.huHa gondolod,nézd meg,van fenn térkép,árak,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!