Vav22 kérdése:
Mit csináljak a kezelhetetlenül hülye macskámmal?
Figyelt kérdés
Én abszolút állatbarát vagyok, akinek még a légy lecsapása után is lelkiismeretfurdalása van, de ezt már nem bírom, kikészítettem már idegileg ez a macska. Jah és tegyük hozzá nem első macskánk, 20 éves vagyok ebből kb. 18 évig biztos volt macskák, most van egy sajátom is kb. fél éves, és kis kora óta kezelhetetlen. Ha épp úgy tetszik neki akkor jön, bújik, alszik rajtam. Ha rossz volt azért mindig meg volt bünetetve, tehát annyira nem is lett elkényesztetve, megvannak a határok. De folyton rámtámad és harad meg karmol. Olyankor is mikor nem veszem észre. Én ragaszkodtam hozzá, hogy ne rakjuk ki csak azért mert terhes lettem, de ma elpattanta a cérna mikor úgy rámtámad váratlanul, hogy kb. 1 cm hosszan felhasította pont a mellbimbómat még vérzett is frankón. Nah most úgy kikapott tőlem, hogy komolyan mondom szégyenlem magam érte. Jó, persze nem vertem agyon, de akkor is, ennyire soha nem ütném meg. Erősen azon vagyok, hogy odaadom ismerősömnek vigyék kész, amúgy fel is ajánlottak, de fájna érte a szívem. De ez sem állapot. Mert ha egyszer a hasamra ugrik rá olyan lendülettel akkor jobb ha úgy eltűnik, hogy soha nem találom meg. Amúgy most 5 hónapos terhes vagyok.2009. márc. 28. 22:02
11/13 anonim válasza:
Én csak annyit tennék hozzá, hogy van 2 szobacicánk, azok se semmik..:), de mikor megszületett a babám, megközelíteni sem merték, már 9 hónapos, de most csak még jobban tartanak tőle, amióta már a baba is szeretné "elkapni" őket. Szóval csak annyit, hogy ilyen szempontból nem volt probléma. Barátnőmnek van 2 "vadállat" szintén szobacicája, azok is max szagmintát vettek róla kicsit amikor aludt a baba, de mikor fentvolt, azok sem merték megközelíteni, max messziről figyelték.:)Szüleimnél a cica is egy "vadmacska", de az sem vett mégcsak tudomást sem a babáról mikor ott voltunk. De mondjuk azért ilyen a cicád még, mert csak fél éves, hamarosan azért komolyabb lesz. Ha karmol, én is odacsapok, és érti is.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt a linket a játékagresszióról meg triplán, az lesz az. Egy az egyben az én maccsom viselkedését írta le. Követem a javaslatit innentől kezdve annak amit ír, de valószínű 1 -2 hónap múlva úgy is megy és elválunk kb. 2-3 hónapra. Sajnos. De azét most megpróbálom megtenni amit lehet.
2009. márc. 29. 12:57
13/13 anonim válasza:
vagy nagyon játékos vagy agybeteg vagy indigoxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!