Mi lehet a baja? ( Kérdésed túl rövid. )
Egyetértek!:)
Egyébként nem minden ok nélkül írtam, hogy "agybeteg"..
Éjszaka azt képzeli, hogy csengetnek hozzá, kimegy lövöldözni.. (Van légpuskája és pisztolya is)
Ez semmi, azzal vádol, hogy elloptam tőle 1000ft-ot.Ha 50 ft-ot lopnék akkoris bűntudatom lenne, úgyhogy kicsit félreismert. :S
Hát figyelj, a lényeg, hogy a te lelkiismereted tiszta és nem loptál el semmit. :-) Engem családtag vádolt meg nem rég, úgy hogy nem is volt igaz, amivel vádolt. Csak mivel hagyatéki tárgyalás volt és MINDENT, ismétlem MINDENT akart, még a testvéreit is kitúrni, hazugságokat terjeszt, annak elenére, hogy nem lenne szabad. Szégyen és szánalmas az ilyen. De leesne az álla, mert a hazugság gép nem hazudik. :D Az ember (rosszabbik esetben) még a saját családtagjában is csalódhat. :-S Persze tisztelet a kivételnek. De én nem törődek vele, az ő lelkiismeretével neki kell elszámolnia, az enyém tiszta. :-)
Am. ez igaz nem vicces, de egy kicsit elmosolyodtam azon, hogy ha a szomszédodhoz becsönget valaki, akkor kimegy puskával. xD Ok, kell az elővigyázatosság, de hát na.
Milyen emberek vannak.. :D :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!