Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az lehet, hogy egy cica...

Az lehet, hogy egy cica nagyot hall (fehér kék szemű)? Nem tudom mitévő legyek.

Figyelt kérdés

Egyik nap írtam, hogy szomszédunk hozott egy fehér cicát, mert nem tarthatják meg.

Aggódom, hogy süket.

Ha tapsolunk vagy leesik valami össze rezzen és a hang irányába fordul. Viszont ha hívom, ("cicicic") akkor a fülét sem mozdítja, mintha nem hallaná, játszik tovább.

Valamikor a szobán kívül vagyok, tehát nem lát és úgy hívom, úgy kijön.

Most akkor nagyot hall vagy alkalmi süket és rám akarja hozni a szívbajt? (remélem az utóbbi)

Mivel kinti cica lesz, így ha süket, akkor el kell ajándékoznom, de nem hiszem, hogy kell valakinek egy süket kiscica. Nem tudom mitévő legyek.

2011. júl. 3. 17:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kicsit megnyugodtam! Néhány napja van csak nálunk és régen volt kiscicánk, így nem tudom már mit mikor tanul meg.

Szerintetek mikor engedhetem ki, hogy ne szökjön el?

Hozzánk is valószínűleg úgy került, hogy elkóborolt valahonnan, mivel kezdettől fogva az almot használja.

A kutyáktól már nem fél, de a pulink próbálja terelgetni és félek, ha teljesen elengedem megkergetné játékból és elkóborolna.

2011. júl. 3. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Én benti cica párti vok, de úgy egy hónap alatt biztos megszokik nálatok. Az meg h rögtön használja az almot nem jelent semmit, mert ösztön. Az enyém alig négy hetes kis utcakölyök volt amikor megtaláltuk mégis rögtön alomra járt.
2011. júl. 3. 19:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja értem, akkor lehet tényleg csak kóbor cica. Nem süket szerencsére. Lementem hozzá miközben aludt, hozzá szóltam és felébredt.

Én is örülnék, ha benti cica lenne, de mivel még a szüleimmel élek, így kint kell lennie :(.

2011. júl. 3. 19:52
 14/15 sabrina99 ***** válasza:

Az olyan cicák süketek, akik fehér bundájúak és felemás szemük van.

Jobb oldalán kék másikon zöld, akkor a kék szemére süket. Ha mindkettő szeme kék nem süket.

2011. júl. 4. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez a dolog, hogy a fehér és különböző színű szemű macskák sokszor süketek, csak a perzsákra érvényes. Igaz más macskáknál még kevésbé szokott előfordulni a különböző színű szem.

De egy normál házimacskánál semmit sem jelent, ha fehér. És azoknak a szemük is normális szokott lenni általában.

2011. júl. 4. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!