Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehetséges, hogy a macska...

Lehetséges, hogy a macska szőre víz hatására ereszti a színét?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű, extra hosszú szőrű vörös-fehér kandúr cicánk. Ma megfürdettem bolhairtó samponnal és vörös színű lett a fürdővíz és amikor letettem a fehér járólapra, vörös színű tócsa lett körülötte. Biztos nem vér volt, mert ilyen narancssárgás volt inkább...A sampon oldja fel vagy nem tudom...:) A sampon az fehér színű. :)
2011. júl. 2. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A bőrét látnod _kell_ a macskának, akármekkora szőre van. Széthajtod, és ott kell legyen. Ha mégsincs, mert annyira elhanyagolt állapotban van, akkor nullásgép, mert berohad a bőre a sok szőr alatt. Azt meg ne hagyd, hogy lenyalja a cseppet, édes istenem, nem szabad, hogy az emésztőrendszerébe kerüljön! Olvasd el az útmutatót, nem dísznek adják az ilyen vegyszerekhez...
2011. júl. 2. 15:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt csak viccből írtam...Persze, hogy elolvastam és a bőrére csepegtettem, csak valahogy lefolyott a szőrén és el tudta érni. Ha már lenyalta, akkor nem tudtam mit csinálni. Utána figyeltem, de nem őrködhetek felette, lefogva a fejét. Azóta nem is raktam rá, pont ezért, mert megijedtem. Amúgy meg anyuméknál van ez a cica, én már elköltöztem messzire, nem tudom úgy gondozni sajnos.Megkap minden finomságot, de sajna a bolháival nem foglalkoznak.
2011. júl. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!