Mit és menyit adhatok 1napos cicáknak?
Figyelt kérdés
az ismerősöm munkahelyén szült egy kiscica, de egyáltalán nem foglalkozik a 2kiscicájáwal. 1naposak. Én befogadtam őket. de nemtudom mit adhatnék nekik. forraltam egykis tejet és lehűtöttem. felszívtem pipettába és nagyon itták.:) csak nemtudom, hogy a továbbiakban is adhatok-e nekik tejet, és ha igen akkor mennyit. segitsetek!2011. júl. 1. 23:16
1/1 anonim válasza:
Nálunk a kutyánknak nem volt elég teje és a kiskutyát azt mondta a doki hogy tehén vagy kecsketej és sűrített tej keverékével etetgessük de sajnos meghalt a kicsi mert az anyatejben lettek volna meg azok a tápanyagok és egyéb vitaminok... amelyek megerősítik az immunrendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!