SOS A cicám most fog elleni, hogyan tudnék neki segíteni?
Csak legyél ott, nehogy valami baj történjen. Általában megoldják maguknak, de van, hogy segíteni kell. Nézhetnél egy állatorvos telefonszámot is, aki megnézné, ha esetleg nem megy minden rendben.
Van a cicának kuckója, doboza, ahova szülhet? Az jó ötlet lenne még, és tegyél neki oda vizet, ennivalót, mert lehet nem lesz ereje majd mászkálni. Amikor az én cicám szült, odavittem a vizestálját, és olyan szomjas volt, hogy mind kiitta. :)
Nem tudom mennyi ideig tart, amíg egy macska "szül", de biztos nem gyorsan zajlik.
Biztos azért megy utánad, mert igényli a jelenlétedet. Maradj mellette, és beszélj neki, simogasd, nyugtasd.
Ha úgy érzed, azért hívd fel az állatorvost, és kérj tőle tanácsot.
hátt... én nekem amikor a cicám fialt akkor úgy csináltam doboz abba pedig egy ruha stb.. tej mindent elö készítetem neki ami csak kelhet!
alt nekem úgy volt dél után 18 fele kezdet el és 20 kor rá nézetem akkor már 1-cica meg volt aztán másnap reggel 8-9óra körül mentem ki hozzá és 4cicája lett! meg jegyzem(1.szülése volt) és másnap úgyan úgy gondoztam minden semi baja nem volt!! szerintem neked is úgy kellene óránként vagy 2-óránként rá nézell ha látod hogy valami nem stimell akkor estleg hívd ki az állat orvost!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!