1. Hány naposan lehet megfogni a kiscicákat? (2 kérdés)
ez volt az első kérdésem.
2.a kiscicák, egy oldalára fordított nagy kosárban laknak aminek az alja és oldala hungarocellel van beborítva hogy jól szigeteljen. az aljában van rengeteg rongy és az egész (kivéve a bejárat) be van borítva egy régi viaszos terítővel hogy ne ázzon be.:)még csak 3 naposak , de amikor már mászkálnak akkor nem maradhatnak a teraszon mert a kerítés alatt van kb 15 centi rés és félek hogy leesnek szóval az nekik nem lenne baj ha le vinném őket a földre?
köszi előre a válaszokat!:)
Mi az elsö napon megfogtuk öket, mert 3-an voltak és az egyik sajnos megfázott és meghalt, úgyhogy ki kellett venni a többi közül :S
De amúgy nem lett semmi baj, az anyacica nem haragudott és azóta is akármikor simagathatjuk öket. :)
köszönöm a válaszokat!én vagyok a gazdája a mamacicának és imádom, amikor gépezek itt van mellettem az asztalon és alszik(persze most nem mert most a kicsikkel van elfoglalva):)
ma reggel megfogtam az egyik csöpséget és egy kicsit nyávogott az anyja de amint visszadtam neki abbahagyta:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!