Egy kilenc hónapos meg tud fialni?
Sajnos az én cicám is 9 hónaposan szült tavaly tavasszal, de semmi baja nem lett. Nem is gondoltam, hogy tüzel és hogy fog is...
3 nagyon vékony kiscicája lett, pedig jó minőségű táppal etettem és sokszor etettem, mégis csúnyák voltak a kiscicák. Mondjuk nagykorukra meg gyönyörű szépek lettek, 2 fiú megmaradt nálunk.
Második vagyok.
Az első válaszoló butaságot írt, nekem 3 állatorvos is azt mondta hogy max félidős vemhességig lehet ivartalaníttatni.
15:39
Na a felelős állattzartás...
Kérdező! Ne haragudj, de nagyon buta vagy...Az a legnagyobb gondod hogy altatásban "felvágják" a macskád hasát, az már mellékes hogy az ivaros macskáknál ezer és egy súlyos betegség léphet fel, hogy a folyamtos ellés évekkel rövidíti meg a macska életét, hogy az ivaros macskák sokkal inkább ki vannak téve a fertőző betegségeknek, a különböző sérüléseknek, és annak hogy elcsavarognak, és valami bajuk esik. Jó lenne ha ezeknek a dolgoknak kicsit utána néznél, ha már egy állat életéért vállaltad a felelősséget, és nem csak hőbrögönél hogy "juj felvágják a hasát" mint egy óvodás!!!!
Van neked fogalmad arról,milyen sors vár ma Magyarországon a kismacskák jó részére,itt,ahol a macska szó szerint fogyóeszköz?
12 évesen már több eszed lehetne.
Megszületik egy rakás felesleges kiscica a már meglévő sok millió gazdátlan mellé.És mivel a nőstény nem lesz ivartalanítva,ez évente akár kétszer meg fog történni.Esetleg nagy szerencsével elosztogattok párat,utána belefulladtok a macskákba.Ennek megelőzésére az egyetlen megoldás az,ha meg sem születnek a kicsik,mert a nőstény ivartalanítva van.
Én se ivartalanítanám a macskámat. Most van egy nőstény maine coon cicám és már alig várom, hogy legyen kiscicái.
Kérdéshez vissza: 9 hónaposan szerintem túl korai. Nekem is volt olyan macskám. Nem halt bele a szülésbe, de nem is gondozta a kicsinyeit sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!