Mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Kaptam egy gyönyörű szürke cicát hatalmas zöld szemekkel...kandúr és nagyon okos,nagyon szeret játszani (támpontok)...esetleg tudnátok mondani jó neveket?(angol nevek előnyben)2011. jún. 18. 21:28
2/18 A kérdező kommentje:
Már van egy Garfield nevű macskám :D Garfield kilőve :SSS
2011. jún. 18. 21:34
3/18 anonim válasza:
Lehetne pl Keni,Max,Devin nekem ezek tetszenek :)
4/18 anonim válasza:
Az en cicamat Nixonnak hivjak.tok cool ,nem?
5/18 Nevaeh válasza:
Bendegúz,Drazsé,Füsti,Hamu,Ignác,Kefír,Lufi,Maszat,Negró,
6/18 anonim válasza:
pont ugyanilyen cicánk van *-* kandur is megszürke ugyanigy néz ki mint ahogy leirtad :) 8hetes még kis picike :) nálunk Lucifer a neve és Lucikának becézzük:) meg a Vilmos (vilike) néven gondolkodtunk még,de végül Lucifer maardt:)
7/18 anonim válasza:
Angel, Alex, Dolfi, Ben, Bobi, Fifi
És a magyar nevek közül nekem nagyon tetszik a Benő!:)
Remélem tudtam segíteni:) Ha döntöttél légyszi írd meg mi lett a cica neve, kiváncsi vagyok:)
14/L
8/18 anonim válasza:
Süti, Lufi, Buboréék :D
Majd írd meg hogy mit választottál ;)
14/L
9/18 A kérdező kommentje:
Eddig a Süti vezet toronymagasan :DDD ha van még ötlet akk nyugodtan lehet még mondani...még nem végleges,pl. egyik saját ötletem : Lóci,Tücsi.. xD na szóval várom a további tippeket :))))
2011. jún. 18. 22:02
10/18 anonim válasza:
Az én szürke cicáim neve Szépség [fiú ő is, de hát olyan gyönyörűűű :D] és Huncutka. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!