Mennyi ideig tart az ivartalanítás? (fiú cicánál)
Nemsoká örökbefogadok egy fiú cicát, mivel a gazdinak nem kell és biztos halál várna rá.
Szeretném majd ivartalanítani amikor 6hónapos lesz, de nincs kocsink és messze van az állatorvos így egy ismerőst kérnek meg hogy segítsen. Mennyi ideig tart kb az egész?? Nektek hogy volt? Mennyit fizettetek? Tapasztalatok, tippek jöhetnek hogy előtte utána hogyan könnyítsem meg a helyzetet :) Köszi előre is :)
Vedd már észre hogy Te nem hagyod abba!Az én hangnememmel hogy lenne baj, hisz nem is hallod!!! A Te szitkozódásod viszont egyértelmű!
A szakkönyves témára bezzeg nem válaszolsz...
Szegény állatorvosok, amikor egy ilyen könyvmoly elkezdhet nekik okoskodni!
Tudod mit, szép és ügyes, és okos vagy...
És igazad van...(én csak a szegény macskák miatt nem hagytam annyiban)
De megnyugtat, hogy vannak nálad rosszabbak...akik szerint hagy szüljön a macska...stb
Bocsánat bocsánat, hogy így elindítottam egy vitát, de a 6 hónapos kor tényleg nem korai szerintem :/
Viszont szerintem nem kellett volna rám mondanod, hogy okoskodó vagyok... mert tényleg sok helyen azt látom, hogy a 6 hónapos kort ajánlatos megvárni vele(nem csak könyvekben elárulom), és tényleg nem ismerek 1 állatorvost sem, de nem azért, mert én nem szeretnék egyet sem ismerni. Nekem nagyobb bajom, hogy gyerek vagyok, és a szüleim döntenek mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!