Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerül egy állatorvos?

Mennyibe kerül egy állatorvos?

Figyelt kérdés
A macskámnak már kétszer sérült meg a jobb hátsó lába, első alkalommal pár nap után megjavult, de most attól tartok hogy eltört mert egyáltalán nem akarja használni, és a kisebb magaslatokat nem tudja átmászni. Mennyibe kerülne elvinni a macskát ezzel a gonddal az állatorvoshoz?
2011. jún. 18. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

attól függ mi a baja.

biztos lesz egy vizsgálat,röntgen. Ha törött akkor rögzítés vagy műtét.Ha izület akkor műtét....

Az első alkalomra,a vizsgálatra talán számolj olyan 5000 forinttal. aztán megmondja,hogy mi a baj és mit kéne csinálni.És az mibe kerül.

2011. jún. 18. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:

Sztem nincs országosan egységes tarifa náluk sem. Hívd fel a legközelebbit, mert lehet, hogy eltört a lába és gipszelni kell! De pár ezerből biztos kijön.

Még az is lehet, hogy meg tudsz egyezni az orvossal, hogy mikor fizeted ki, tekintettel arra, hogy eléggé hónap vége van.

2011. jún. 18. 09:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! Egyébként, megérné várni néhány napot hogy megnézzem jobban van e? A múltkor is nagyon sántítva tudott csak járni, de másnapra már jobban volt.
2011. jún. 18. 09:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Az a gond,hogy lehet,hogy már múltkor is volt pl:egy repedés, ami ha akkor rögzítették volna, akkor gond nélkülgyógyul. De most valóban eltörött és el is mozdult, és most már műteni kell.

Ez csak feltételezés,csak azt akarom mondani, hogy a legtöbb esetben csak rosszabb és drágább lesz, ha vársz.

2011. jún. 18. 10:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Oké... Akkor állatorvos lesz a vége. Köszönöm.
2011. jún. 18. 10:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Merre laksz?tudok egy tuti jó dokit,mi csak hozzá visszük az állatokat...
2011. jún. 18. 10:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Pest megye
2011. jún. 18. 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Kispesten van ,akihez mi járunk

[link]

Dr. Boda Attila

2011. jún. 18. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
fél kiló állatorvos 15000Ft
2011. jún. 18. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: nagyon komolytalan vagy (nekem is szembe jutott hasonló, csak nem akartam offolni)
2011. jún. 18. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!