Illik adni valamennyit?
Most lehet, sokan lehurrognak, de sokat tapasztaltam már és én gyanakvó vagyok:( Szóval, biztos vagy benne, hogy tényleg be van oltva a cica? Nem lehet, hogy azért nem volt náluk a kiskönyv, mert nem is létezik?
Merthogy az oltott cicákat nem szokták ingyen adni, hisz egy oltás olcsóbb helyen is 4000,- Ft ebben a korban.
Akkor úgy hirdetnék, hogy az oltás áráért, vagy jelképes összegért, nem?
Őszintén remélem, hogy nincs igazam!
A kérdésedre válaszolva, tudom mit érzel, én is ilyen vagyok:)
De kívülállóként azt mondom Neked, ha ingyen cica, ingyen van, de hogy a lelkiismereted megnyugodjon, vigyél ajándékot neki, egy bobbont vagy a macskakaja is jó ötlet. Nem kell túlzásokba esni.
Remélem, segítettem:)
Szerintem is inkább valami édesség mint a pénz, az egy kicsit fura, hisz ingyen elvihető, ne legyen belőle kínos helyzet.
Férfinak sem gáz a bonbon, max ne raffaello hanem valami konyakosmeggy :)
Attól szerintem hogy beoltatta még lehet ingyen elvihető, hisz nagyon nehéz az ingyen cicáknak is otthont találni nem hogy még ha pénzt is kérne érte. Csak nem kell neki és gazdit akar neki :)
O.K. Legyen igazatok! :)
Hát ha ciki a bonbon, vihetsz kávét, vagy egy üveg bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!