Egy kifejlett, izmos,6-7 kilós kandúr meg tudna ölni egy embert?
Figyelt kérdés
Nem akarok megöletni senkit, és a cicámat se akarom bántani, csak érdekel. :)2011. jún. 15. 13:22
1/12 anonim válasza:
Szerintem igen.Öt kiló felett úgy tudom torokra mennek.
Remélem segíthettem.
2/12 anonim válasza:
pont ezt akartam irni... vérkandúrok... szörnyűek...elrágják az ember, kilefetyelik a vért aztán csontig rágják a húst...
3/12 anonim válasza:
"elrágják az ember torkát " a torok kimaradt bocs, de gondolom igy is érthető.. .vigyázz velük...
4/12 anonim válasza:
Ha a fentiek társulna olyan intelligencia, ami a ciccmiriceknek nincs (Értsd: ha tudná pontosan hova kell támadni, szemet kikaparni stb), akkor egy gyenge embert, váratlan támadással eléggé szét tudnának kapni, de megölni szerintem semmiképp se... A súlyukhuz/méretükhöz képest persze sokkal erősebbek nálunk, dehát 7 kiló akkor is csak 7 kiló, simán ki tudnád tekerni a nyakát (jajj de rossz belegondolni, szegény cicus :( )
5/12 anonim válasza:
igen! ráfekszik éjjel a mellkasra, és megfojt. ez sokszor előfordul.
vagy simán megtámad, és széttép.
6/12 anonim válasza:
persze. harcos kandúr...ekkora hülye kérdést...
7/12 anonim válasza:
Menyire rosszul bánsz szerencsétlen macskáddal, hogy ezt meg kell kérdezni? De komolyan: ezt hogy?
8/12 A kérdező kommentje:
Olvasd csak a kérdést mégegyszer, gyökér.
2011. jún. 28. 21:23
9/12 anonim válasza:
Már megbocsáss, nem vagyok gyökér csak nehezen tudom elhinni hogy ezt valaki megkérdezi minden ok nélkül, de amúgy csak felületi karcolást lenne képes okozni mély vagy súlyos sebet nem.
10/12 A kérdező kommentje:
Természetes, hogy nehéz neked felfogni, hogy vannak emberek, akiknek saját gondolataik vannak, szokatlan feltevéseik, mivel neked nincsenek.
2011. júl. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!