Honnan lehet megkülönböztetni hogy a kiscica lány vagy fiú?
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 11:18
11/14 anonim válasza:
"Szerinted az állatorvos hogy nézi meg??"
Hát a miénk konkrétan beírta az oltási könyvbe amit mondtunk, hogy lányok... aztán 2 hónap múlva vittük mindkettőt kiherélni...
Ahogy 11:44 írja: korántsem olyan könnyű megállapítani, mint ahogy azt a fenti "szakértők" mondták, de persze nem lehetetlen.
Esetleg ez az ábra is segíthet:
a bal oldali a lány.
Ja és ha háromszínű/teknőctarka (értsd: van benne vörös és más (nem fehér) szín is), akkor lány.
12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszolónak nagyon szépen köszönöm! :))... végre értelmes válaszokat is kaptam
2011. jún. 15. 13:48
13/14 anonim válasza:
Utolsó kettő, nagyon jók vagytok!!!, én is ilyen képeket kutattam volna a kérdezőnek, de megelőztetek!
Ott a zöld mindkettőtöknek!
14/14 eszter2005 válasza:
Hát nem ojan egyszerű. A nagypapám meg akarta nézni gy hogy felemeli de a cica meg karmolta. Meg a kiscicák félősek és ha meg is mozdulunk nálunk elfutnakk. De az eggyik azèrt karmolta meg a másikat mert szégyellős és lány kiscica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!