Baba cica etetése. De hogyan?
csak az a baj hogy Fressnapf a szomszéd város túlsó végén van legközelebb,a helyi állat- és eledelboltban nincs ilyen.
Bár raktam rá a fecskendőre ilyen vékony gumicsövet,azt szívesebben elfogadja,mint a műanyagot.
Amíg nem volt gumicső a fecskendő végén(ez egy kb 3-4mm átmérőjű szigetelőcsőből lett levágva...),addig kb 1ml-t evett,de azt nagyon sűrűn,és sokszor kiköpte.
Amióta van,azóta 4-5ml-t eszik,szegényem egyben enné,de hát csak 2,5ml-es fecskendő van itthon :)...helyesebben mondva,a gyógyszerész adott ilyet :)
Ezt kb úgy kell elképzelni,h arra a részére ment rá a cső,amire a tűt szoktuk rakni.Sztem elég egyértelmű:)
Egyébként nagyon aranyos,ha tele a hasa akkor szétcsúsznak a lábai és kifekszik :)
Ha meg nem,akkor nem :)
:) igazából mindegy,mert el sem akarja ereszteni :)
Amikor meg elereszti nagy nehezen,akkor meg pont van annyi időm,h megtöltsem :)
Szokott leskelődni,h hova lett a szájából a cucc:)
Hát nem irigylem magamat:) Nekem még a kisfiamhoz se kellet az első perctől kezdve felkelni éjjel,csak mikor jött a foga,akkor max 1x :)
Most meg kétóránként ébresztő van :)
De sebaj,van egy gyönyörű egérkergetőm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!