Mit tegyek, ha a macskámat orvoshoz kellene vinni, de nincs rá pénzem?
Figyelt kérdés
Nem beteg, hanem egyéb okok miatt kellene ellátni (szülés utáni oltás, valami ilyesmi), de momentán nincs több 10E ft-om arra, hogy ellássák. Utánanéztem, és több apró tételből állna az ellátás, ami több 10E ft-ra jön ki a végén. Miért ennyire drágák az állatorvosi ellátások? Főleg nagyvárosban. Kölcsönt kérni nem nagyon lenne kitől, meg amúgy azt is vissza kell adni, tehát patthelyzet. Ti kerültetek már ilyen helyzetbe?2011. jún. 10. 15:44
11/13 anonim válasza:
egy egy negyed!!! darab...elírtam
12/13 anonim válasza:
ne haragudj meg, de nekem volt sokáig cicám, és volt rá pénzem , hogy eltartsam.. mikor mentem nagymamámhoz akkor vittem őt is, hogy ne legyen nélkülem, de mivel én most kiköltöztem külföldre így odaadtam nagymamámnak, én nagyon megszoktam, hogy van egy cicám, de 2 évet voltam itt cica nélkül mert tudtam, hogy ha baja lenne nem tudném állatdokihoz vinni, ami nem jó.. tehát kibírtam , hogy nincs cicám.. most van egy olyan munkahelyem ami jól fizet, és megengethetem magamnak a cicát és azt is , hogy bármikor eltudnám vinni orvoshoz.. tehét ha nincs rá pénzed minek?? ha nemtudod orvoshoz vinni akkor nemtudod , hogy mi a baja (nem csak a mostaniról beszélek) és az nem jó... ez is egyfajta állatkínzás.. oltást egyáltalán kapott az a szerencsétlen állat?? vagy ha nem úgy jönnek ki a dolgok akkor jövőhéten nem adsz neki kaját mert nincs rá pénzed?? nem bántani akarlak, de ez van :S és elmondom neked, hogy volt egy szomszédom, dettó ugyan ez, jajj nincs pénzem, leellett a macskája, az az idióta állatkínzója vízbe fojtotta a 2 kiscicát, és mibe halt bele az anyuka cica??? hogy nemtudott mit csinálni a tejével, tejláznak vagy minek hívják.. erről ennyit.... -.-
13/13 anonim válasza:
A spektrumon volt, hogy a házicica a legrosszabb körülményk között is képes megélni, mert egyáltalán nem válogat, mindent megeszik, és a legjobb vadász!
Ha nem tudja etetni akkor a cicu vadászik, de csak van Neki 1 db kiflije meg 2 deci teje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!