A kiscicákat 2 hónaposan már el lehet választani az anyjuktól?
Természetesen minél hosszabb időt tölt el az anyjával, annál jobb, hisz többet is szopizhat, és ahogy az előzőekben írták, a tanításnak is van/lehet szerepe ebben az időszakban.
Ugyanakkor 8 hetes kor után már elválasztható, hiszen ilyenkor már önállóan esznek, isznak (én is 8-9 hetesen hoztam el a félperzsa cicókat).
De: a párizsi finom, de a cicáknak nem túl tartalmas és egészséges. Az állateledeles boltokban junior felirattal találhatsz olyan kajcsit, ami megfelelő mennyiségben tartalmazza a szükséges fehérjét és egyéb tápanyagokat (pl. Royal canin, Cat chow, stb. kevesebbet is esznek belőle, mert ideálisabb a tápanyag összetétele).
Azt teljes mértékben megértem, hogy addig szeretnél velük maradni, amíg csak lehet :)
Viszont másik oldal is így gondolkodik (leendő gazdi), azaz én is alig vártam,hogy már vére elhozhassam a kis drágáimat (merthogy mindig aranyosak, de ilyenkor, amikor kezdenek kibontakozni, sztem ilyenkor a legédesebbek és nem akartam erről lemaradni).
Szerencsére olyan állapotban voltak, hogy el tudtam hozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!