Kandúr cicámmal mit csináljak?
Figyelt kérdés
11 hónapos kandúr fél perzsa macskám a golyoinál állandoan nyalagodik. És mellette már szőr sincs, és sötét rózsaszínes a színe. Állatorvost szüleim nem engednek.2011. jún. 6. 22:54
11/11 anonim válasza:
Hát mindenképpen beszélgess el a szüleiddel, hogy nem állapot, hogy a macskád láthatóan beteg, és nem hajlandóak elvinni állatorvoshoz. Ha macskát vállaltatok, azzal együtt vállaltátok érte a felelősségek, hogy bármi baja is van, mindig megpróbáltok tenni valamit érte. Az én szüleim szerencsére nem ilyenek, amikor macskámat elütötte az autó egy 80.000-es műtéte volt, és mi sem vagyunk gazdagok... 2 napra rá a másik cicámat megmérgezték az ő kezelése 60.000 Ft... Elúszott az új Tv de ez van... Felelősséget vállaltunk a macskákért, és nem hagyhatjuk, hogy meghaljanak, ha van esély a gyógyulásra. Ők családtagok, és számomra ez a normális. A szüleid téged is hagynának inkább meghalni, minthogy elvigyenek orvoshoz? És azért kívánom, hogy a cicádnak (mert ezekről nem te tehetsz és nem is a macskád) semmi komolyabb baja ne legyen. Szerintem eltömődtek a bűzmirigyei, de én sem vagyok orvos+ látatlanba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!