Mit lehet tenni akkor ha a kiscica nem akar se enni se inni?
Figyelt kérdés
Második napja van nálunk, azóta semmit nem evett vagy ivott, táppal, vízzel majd tejjel is próbálkoztunk, de nem. Mit tehetnénk még? Azon kívül, hogy állatorvoshoz visszük. Az lesz a legvégső megoldás, de előtte mit lehetne még megpróbálni? Az egyik testvérével együtt hoztuk,a másik cica rendesen eszik-iszik.2011. jún. 6. 15:07
11/17 anonim válasza:
Ez igaz, amit írtál, de azt is meg kell érteni, hogy sok családnak az is gond, hogy a gyerekeik gyógyszereit kiváltsák, vagy beadassanak egy nem kötelező védőoltást (pl. agyhártyagyulladáa ellenit, kullancs, stb.), akkor nem tudnak egyből rohanni, ahogy te írtad, hogy inkább feleslegesen, mert egy vizsgálatért is elkérhetnek több ezret, és első a gyerek, ha tetszik, ha nem.
12/17 anonim válasza:
11:46
Na az aki olyan körülmények közé vállal gyereket, hogy gyógyszerre sincs pénze, az szégyellje magát.
Egyébként meg nem kötelező állatot tartani senkinek.
13/17 anonim válasza:
Így van ahogy az utolsó írta pontosan, nem kötelező állatot tartani. Aki nem engedheti meg magának az mondjon le az állattartásról az állat érdekében. Ha magadhoz veszed akkor azzal vállalod a felelősséget érte beleértve az orvosi ellátást is.
14/17 anonim válasza:
Utolsó:
Hát én vállalom is, és nem is rólam van szó, én tudom vállalni az állatorvost és vállalom is, csak arra reagáltam, hogy írta a kérdező, hogy nem kell mindjárt a dokihoz rohangálni, felesleges köröket futva, mivel nem mindenki milliomos...és erre írtam, hogy hát így van, nem mindenki teheti meg, hogy gondolkodás nélkül rohanjon...
Még egyszer hangsúlyozom, nem rólam van szó:)
15/17 anonim válasza:
Egyébként, ha jobban megnézed, én voltam az, aki az egyik leghasznosabb választ írta, mert én tudtam, hogy mi a baja és nem kellett egyből rohanni az állatorvoshoz...
16/17 anonim válasza:
Nem kell mindjárt magadra venni, egy szóval nem mondtam hogy te vagy az aki nem viszi orvoshoz az állatát, csak azt mondtam hogy nagyon sokan vannak így és szerintem jobb félni mint megijedni, inkább el kell vinni ha valami nem stimmel. Elhiszem hogy segíteni akartál de azt a legjobb indulattal se tudhattad biztosan mi a baja ennek a cicának látatlanban. Egy kiscicának nagyon sok baja lehet, nagy felelőtlenség kijelenteni hogy te 100%-ig biztosan tudod mi az.
17/17 anonim válasza:
Persze, látatlanban még az állatorvos sem tudhatja, de eléggé valószínű egy 6 hetes cicánál, aki most került új gazdihoz, hogy hiányzik az anyukája, a testvérei és ráadásul ő még előző nap szopott is, most az "éltető cici" is eltűnik, szóval valószínű, hogy ezért nem eszik az első nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!