Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 30 négyzetméteres ház kicsi...

30 négyzetméteres ház kicsi lenne egy Maine Coonnak, igaz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 12:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nem kell neki nagyobb hely mint az átlag macskáknak. 30 nm2 tényleg nem nagy, én elgondolkodnék rajta, hogy elhordanám sétálni biztonságos helyekre, beszereznék plafonig érő macskabútort. Én anyukámhoz szoktam elhordani a coonomat, felügyelettel engedem ki, nagyon szeret kinn játszani, sajnálom, hogy mindig benn van. A cicáknak nem csak az alapterület jön számításba, hanem az ágyak, szekrények teteje is.
2011. jún. 6. 12:43
 2/25 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem zárnám egy ekkora helyre szerencsétlent, egy életen át...Macskáim imádnak kint játszani a fűben, fákra mászni, ugrálni, vadászni...ez a macska élet, nem a lakásban a polcokon sétálni, meg az ablakon nézelődni kifelé.
2011. jún. 6. 12:49
 3/25 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy az egész életét 30 négyzetméteren töltse le, igen kevés.
2011. jún. 6. 12:52
 4/25 A kérdező kommentje:
Max. 2-3 év és elköltözünk. Nem ez a végleges lakhelyünk.
2011. jún. 6. 13:05
 5/25 A kérdező kommentje:
12:49: egy úgymond családtagot, aki nem mellesleg 100 ezer forintba került nyilván nem fogok kitenni annak, hogy ne adj Isten elüti egy kocsi, vagy összeszed valami betegséget odakint.
2011. jún. 6. 13:07
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Akkor inkább egy életen át fogság?...Hmm az sem rossz. De a te dolgod..
2011. jún. 6. 13:14
 7/25 anonim ***** válasza:
Ez a 30 nm-es ház csak a macskáé lesz?
2011. jún. 6. 13:16
 8/25 anonim ***** válasza:
12.49: más egy házimacska és más egy fajtatiszta macska. Ha lenne ilyen drága macskád, eszedbe se jutna kiengedni.
2011. jún. 6. 13:34
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

13:14

Látszik hogy lövésed sincs a macskákról. Ez nekik nem rabság, amennyiben kicsi koruktól fogva bent vannak tartva. Sőt, sok esetben még ez se szükséges. Nekem van olyan macskám, aki kicsi korától kezdve volt hámon sétáltava a tesójával együtt. Egyik napról a másikra nem akart jönni, ha megpróbálom kihozni a lakásból sír, kaparja az ajtót, vissza akar menni. A tesójával van hogy órákat sétálunk. Ekkroa különbség van macska és macska között is. Mindenesetre az 1000 hogy ha kiskorától kezdve lakásban van tartva, esze ágában se lesz kitenni onnan a lábát. Az öregebb macskámnak nyugodtan nyitva hagyhatom az ajtót, az orrát se dugja ki.

És tök mindegy hogy fajtiszta, keverék, vagy "házi". Ugyan olyan macska az összes, és ugyan azt a kínt és fájdalmat érzik, amikor elüti őket egy autó, elkapja őket egy kutya, vagy megmérgezi őket a szomszéd...

2011. jún. 6. 15:02
 10/25 A kérdező kommentje:

15:02, totál egyetértek veled.

Nade mi a válasz a kérdésre? :)

2011. jún. 6. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!