Hellosztok kérdése:
Fontos, elvetélésnél vérzik a macska?
Figyelt kérdés
van egy szuka cicám 7-8 hónapos és egyszer csak mostanság 1-2 napja elkezdett egy két pötty vér jönni a hátsójából.és nem tom azt mondták, hogy elvetélhetett és azért vérzik!van ilyen és ha igen akkor meddig vérzik+nem fog elvérezni????
elöre is köszi és normális válaszokat kérek!!
2011. jún. 5. 18:20
1/9 A kérdező kommentje:
bocs a helyes írási hibáért!!!!!
2011. jún. 5. 18:26
3/9 anonim válasza:
Vidd állatorvoshoz! Nem akarok kötözködni, de ha nem értesz hozzá, minek neked macska?
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2011. jún. 5. 18:43
5/9 anonim válasza:
Nem írt hülyeséget! Te viszont igen!Mi sem vagyunk állatorvosok, honnan tudnánk, hogy mi van vele? Ha annyira érdekel a macskád, miért nem viszed orvoshoz?! És igen, belehalhat,ha elvetél. De nézd csak végig nyugodtan, ne is kérdezz meg olyat, aki ért is hozzá...csak közbe olvass a helyesírásról könyvet.
6/9 anonim válasza:
19.09
Valószínű, hogy tüzel.
Nem minden állattartó kislexikon a macskáról/kutyáról.
Attól még tarthat állatot, mert nem tud mindent róla.
Nekem 25 év alatt volt jó néhány macskám és még így is tudok újat olvasni róluk.
8/9 anonim válasza:
Ilyen fiatalon inkább csak tüzel.
Igaz én még sosem láttam a tüzelő cicáimnál vért, de sokaktól hallom hogy lehet, ahogy a kutyáknál is...
Ha nem maradt abba, 4-5 napon belül, akkor állatorvos!
9/9 A kérdező kommentje:
RENdben Köszi a válaszokatt mindenkinek!!!
2011. jún. 6. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!