Van valakinek automata macska WC-je?
Köszönöm, aranyos vagy!
Hát azért ez nem semmi, erre még én sem gondoltam:)
Ennyi pénzem azért nincs erre:(
Azt hiszem, lapátolok tovább:))
Szívesen.
Hát nekem sincs rá most sajnos.
Na meg ki is mehetnek a cicák, szóval ez luxus lenne.
Régen én is szilikonost használtam, de nem bírtam anyagilag. Aztán felfedeztem a közelben egy bentolit bányát+gyárat, és onnan hozom.
Csak szólni kell nekik, hoyg mennyi kell, és ők előkészítik, mert ha macskaalomnak kell, akkor a bentolitot, zeolittal keverik. Vanak macskaalom csomagolók, akik tőlük viszik, és adják sokkal drágábban, ezt csk azért írom, mert nem veszélyes, abszolút mackáknak való.
40 kg-os zsákban adják, és 30 Ft/kilo, vagyis egy zsák 1200 Ft. Na most ha megnézed, a bolti zacskós bentolitok, 70 Ft/kilo körül, és afelett mozognak.
na most ha neked egy macskád van, nem is tudod mennyire egyszerű az életed, nekem 9...
A bentolit mellett építettem egy fedett, "homokozót is, azt feltöltöttem homokkal, és az a kiegészítés a bentolitos tálcák, macska wc-k mellé.
A homokozóhoz külön óriás szedő lapátot kellett gyártanom...na így lehet kibírni anyagilag...
Köszönöm, nagyon hasznosakat írtál:)
Nekem 2 van, kinti-benti cicák.
Hogy lett 9 cicád? Be is engededed őket? Gondolom igen, ha nézted a beköthető WC-ket,meg használtál zseléset :)
Vagy nem mindegyik jár be?
És jól csomósodik az az alom, amit készítenek Neked?
Szia
Míg készült a macskabiztos kerítésem, akkor használtam szilikonosat. Most is elférne azért automata macska wc itt, de már van saját óriás wc-jük, meg almostálca sok...a két macskakertben...
Privátba írsz, küldök képet.
Sok megmentett, rámragadt cicából lett ennyi...
Ezt a csomósodást már sokat hallottam másoktól, és nem is értem egészen az mi.
Amit én hozok, bentolit, annál úgy van, hogy a pisi az alján egyben marad a bentolittal együtt. Ezért oldalra döntöm a tálcát, így látható lesz egy a rész az alján, felszedem rendes lapátkával, majd a kakit, a lukacsos lapáttal.
Nekem így jó, hogy az alján egy kerek "darabként" egyben marad a folyékony...ez lenne a csomósodás?
Igen, én erre gondoltam, hogy csomósodik:)
Hogy ha oldalra döntöd, akkor ott marad egyben.
Merthogy van pl. ez a Biolux, belepisil, oldalra döntöm, és nem igazán marad ott, csak látod, hogy sötétebb, tehát oda pisilt és ha nem rögtön szeded ki, hát összekeveredik a tiszta alommal, de úgy rendesen...
Megy a privi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!