Kérdező, miről beszélsz?
Először is, ilyen fiatal kiscicáról nem tudod megállapítani hogy fajtatiszta-e vagy nem... De nekem maine coon-nak tűnnek.
Másodszor: a kiscica füle még "lóg", egyáltalán nincs rajta bojt.
Harmadszor: hófehér és koromfekete maine coon is van, az egyik legváltozatosabb színekben előforduló macskafajta.
Itt van néhány kép, ők tuti hogy fajtatiszták, da vajon megmondanád-e ránézésre?
Szerintem lehetnek fajtiszták. És ha a törzskönyv nem hamisított( és valóban fajtiszták a cicák, ami később biztos kiderül) akkor nem szaporító.
Itt egy kép ( egy kölyök main coon-ról)
Elég hasonlóak nem? És ki tudja. Lehet hogy a helyszínen meg lehet nézni a szülőket + törzskönyvüket.
Háhá! Ezek tényleg sima cicáknak tűnnek, lehet h igazatok van, viszont akkor is azt gondolom a minimum lenne h tegyenek fel szülőkről képet, mert az lehetne a perdöntő, nem? V mjuk ha belefutsz egy csalóba és aztán kiderül lesz egy sima cicád :D
Pl ezek tök main coonnak látszanak már [link]
Én lehet akkor vártam vna egy kicsit az eladó helyében, mert ugye vaterán hirdetni eleve gyanúra ad okot többen 20000-ért akarnak eladni kicsiket mert vmi kandúr felcsinálta a perzsájukat... egyszerűen már semmiben nem lehet megbízni :D De ha azt mondjátok elfogadom, legyenek main coonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!