Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek ezek main coonok?

Szerintetek ezek main coonok?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem tutira nem...

2011. jún. 2. 19:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Első ránézésre sima házi macska kölykök, de nem tudom.
2011. jún. 2. 19:25
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Egy Maine Coon 80 ezernél kezdődik és egy Tenyésztő nem hirdet vaterán és egyéb helyeken, hanem csak és kizárólag a saját, hivatalos honlapján!
2011. jún. 2. 19:29
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Akár az, akár nem, szaporító az illető. Tenyésztő nem vaterán árul. De szerintem sem fajtatiszta, még ha van is benne.
2011. jún. 2. 19:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon picik még, de simán lehet hogy maine coon, csak ugye szaporított.... Esetleg mc-házi mix.
2011. jún. 2. 19:34
 5/16 anonim válasza:
100%
Na ezt cáfolom igenis sok tenyésztő (és nem szaporító!!!) hirdet ilyen helyeken és nem mindig nyolcvannál kezdődik bár az enyém annyi volt törzskönyves, szerződéses mégis apróhirdetésben találtam sőt voltam náluk mikor elhoztam és nem szaporítok voltak! nem kell elsőre ítélni egyébként meg a fülük végén ott a kis bojt pofijuk is nagyobb egy csomó jellegzetesség van sztem azok...
2011. jún. 2. 19:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom, csak, nem pofátlanság egy még ránézésre sem fajtatiszta macskát 40-ért árulni???? Mjuk írta a tkv-t nem tom honnan szerezne...
2011. jún. 2. 19:38
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát én pont a bojtot nem látom!!! Meg amúgy pl szülőkről kép? STB... De én nem láttam még main coont csak csíkosat, de nem tudom, nekem ez sántít...
2011. jún. 2. 19:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, miről beszélsz?

Először is, ilyen fiatal kiscicáról nem tudod megállapítani hogy fajtatiszta-e vagy nem... De nekem maine coon-nak tűnnek.

Másodszor: a kiscica füle még "lóg", egyáltalán nincs rajta bojt.

Harmadszor: hófehér és koromfekete maine coon is van, az egyik legváltozatosabb színekben előforduló macskafajta.

Itt van néhány kép, ők tuti hogy fajtatiszták, da vajon megmondanád-e ránézésre?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 2. 19:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetnek fajtiszták. És ha a törzskönyv nem hamisított( és valóban fajtiszták a cicák, ami később biztos kiderül) akkor nem szaporító.

Itt egy kép ( egy kölyök main coon-ról)

[link]

Elég hasonlóak nem? És ki tudja. Lehet hogy a helyszínen meg lehet nézni a szülőket + törzskönyvüket.

2011. jún. 2. 19:55
 10/16 A kérdező kommentje:

Háhá! Ezek tényleg sima cicáknak tűnnek, lehet h igazatok van, viszont akkor is azt gondolom a minimum lenne h tegyenek fel szülőkről képet, mert az lehetne a perdöntő, nem? V mjuk ha belefutsz egy csalóba és aztán kiderül lesz egy sima cicád :D

Pl ezek tök main coonnak látszanak már [link]

Én lehet akkor vártam vna egy kicsit az eladó helyében, mert ugye vaterán hirdetni eleve gyanúra ad okot többen 20000-ért akarnak eladni kicsiket mert vmi kandúr felcsinálta a perzsájukat... egyszerűen már semmiben nem lehet megbízni :D De ha azt mondjátok elfogadom, legyenek main coonok.

2011. jún. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!