Mit csináljak? Hagyjam békén? Ne simogassam?
Figyelt kérdés
A macskámnak nemrég születtek macskái. Rendesen eszik meg minden. De ha hozzáérek a kicsik fejéhez és egy nagyon picit megsimogatom akkor oda rakja a fejét de nem karmol meg semmi csak odarakja a fejét.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 2. 14:19
1/6 anonim válasza:
Hagyjad még egyelőre szerintem. Bár nem tudom mekkorák. Legyél a közelükben, úgy a 3.-4. hétnél el lehet kezdeni a kézhez szoktatást.
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mekkorák 3-4 napja születtek
2011. jún. 2. 14:36
3/6 anonim válasza:
A kutyánk is ezt csinálta anno, amíg túl kicsik voltak, csak nézhettük őket, nem harapott nem morgott, csak eltolta a fejével a kezünket, szerintem várd meg amíg kinyílik a szemük.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mind kettőtöknek
2011. jún. 2. 14:40
5/6 anonim válasza:
Egy kicsit félti a cicáit, de ilyenkor én az anyuka cicát is szoktam megsimogatni, akkor érti, hogy őt is nagyon szeretik és semmi rosszat nem akarnak a cicusoknak!
6/6 anonim válasza:
Jaj de édes, ez tipikus anyacica viselkedés. Odanyúlsz a kicsikhez, de inkább odatolja a fejét ő, óvatos figyelmeztetésként, és kérdésként is egyben, mit akarsz? Még inkább ne nyúlj már hozzájuk, inkább simizd az én fejem...-ez jelzi ezzel...
Inkább hagy őket, ne akarja elcipelni máshova a kicsiket. Aztán fokozatosan úgyis engedi megnézni őket, mert ha eleve így viselkedett veled, alapvetően bízik benned, majd mikor felemelsz egy kicsit, figyeld meg az anyja hogy fog hisztizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!