Egyéves (ex) kandúrom mellé fiú vagy lány kiscicát vegyek?
Van egy 1 éves ivartalanított macskám. Szeretnék mellé egy kiscicát (kb 2 hónaposat), csak az a probléma, hogy nem tudom, hogy fiú vagy lány macskával jönne ki jobban. Valakinek tapasztalat?:)
Próbált már valaki különböző alomból származó, nem egykorú macskákat összeszoktatni? Vajon menni fog?
Nekem befogadott cicáim vannak. Kettő 5 éves,kettő 4 éves és kettő 3 éves. Nagyon jól elvannak együtt. Első 4 cica különböző helyről való, utobbi kettőt betették az udvarunkra,ők tesók.
Amikor az első cicám(fiú)kb 5 hónapos volt,akkor hoztunk egy ele egykorú lányt. Pár hónap múlva ivartalanítottuk őket,de nagyon szerették egymást. Következő évben találtunk egy fehér cicát és őt is befogadták. Házvásárlásnál megtetszettünk egy helyi kb5 hónapos cicának és ő is maradt. Nagyon jól megvoltak/vannak mindannyian. Mindegyikőjük ivartalanítva lett.
Szia!
Amikor a cicáimat összeszoktattam egy féléves befogadott kandúrom volt(mára már ivartalanított),kaptam hozzá egy 2hónapos kislányt.Körülbelül három napig csak felügyelettel lehettek egy légtérben,mert féltettem a kicsit.Ezalatt érdeklődve figyelték egymást,de fújtak is a másikra.A harmadik nap elkezdtek játszani.Azóta összebújnak,puszilkodnak,játszanak,egy szóval imádják egymást.Az én cicáimnál így volt,lehet nálad egyből összemelegednének,vagy éppen az ellenkező.A lányt ajánlanám ,azzal könnyebb lenne a kezdet.
Én is a lányt ajánlanám, nekem 2x is bevált!
Az 1 éves ivartalanított kandurom már megvolt, amikor az utcáról hozzánk csapódott egy pár hónapos kislány.
Az első pillanattól fogva tetszett neki, nyalogatta, sőt tanította minden félére, a lány meg utánozta. Együtt mentek mindenhova és együtt is aludtak egy kosárban, pedig alig fértek bele:)
Amíg el nem ütötte a lánycicámat az autó:((((
Nagyon szomorú lett a kandúrom, nem evett napokig és látványosan hiányolta.
Most hoztam neki egy kis kislány cicát, hát majd megzabálja! Rengeteget játszik vele, nyalja-falja, tanítja és összebújva alszanak.
Úgy látszik, az én cicám már csak ilyen társas lény;)
Szóval kislány!
Én is a kislányt javaslom.
Cicáim között is egy év van, a kandúr az időseb, persze ivartalanítottak. Nagyon szeretik egymást. Ideiglenesen volt nálam, egy másik ivartalanított kandúr is, majdnem egy évig. Mindíg összevesztek az enyémmel, de a lányt egyiksem bántotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!