Miért jó egy macskával együtt élni?
Mert mindig ott van veled, mindenben "segít", együttérez, és ha ránézel, hogy milyen szép, már jobb kedved van. Ha játékosabb hangulatban van, akkor meg megnevettet. PUha, selymes, lehet simizni, dorombol, bújik, dagaszt, néz veled/veletek tévét :D
SZERET!
Nekem is és a barátomnak is van, mi nem tudnánk nélkülük meglenni :)
Szerintem egyáltalán nem jó, engem nyomaszt a macska jelenléte. Nem is tudok vele foglalkozni, nem is szeretek. Valaki nem akar befogadni egy fekete kölyökmacskát?
Az írjon az e-mail címemre! Én Vácon lakok.
Mert figyelni kell rá, kaját adni neki naponta többször is.
Nem tudok elmenni bármikor bárhova, mert egyetlen ember sincs, akire rábízhatnám stb. Szóval felelősség, az állattartás nem nekem való, épp ezért lenne jó, ha valaki befogadná.
sztem lazulj el... néha én is így érzek, pedig imádom, a világért sem válnék meg tőle, szeretek róla gondoskodni, de aztán rájövök, h egy független lény, nem egy kisbaba, v porcelánbaba.
megeteted, szeretgeted, simogatod, ha neked is van kedved hozzá, nem kell,h. róla szóljon az életed.
Ez igaz h nagy felelősség, de mi nem? Ha ennyivel nem bírsz el, mi lesz később? Házasság, gyerekek, munkahelyi stresszes időszak, beteg rokon ápolása...stb. Plusz gondolj bele, egy macska fele annyira sem korlátoz, mint egy kutya és negyed annyira sem mint egy gyerek.
Persze ez a te dolgod, hisz élhetsz pár és gyerek és minden nélkül, ha neked ez felel meg, de ha mégis vannak ilyen irányú terveid, felhívnám a figyelmed, a macskatartás mindehhez képest kinevet a végén. És akkor mondjuk a házasság hozzá képest a monopoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!