Micsike kérdése:
Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
mit tegyek ha ebbe a hónapba már 4cicát ütött el a kocsi? és ilyenkor hová kell fordulni vagy mit kell csinálni??? mert nagyon rossz látni a meghalt cicákat! és 3xegyhelyen 1xer meg amerre lakom! segítsetek!!!! köszönöm!!!2011. máj. 31. 18:58
1/6 anonim válasza:
Ivartalanítani kell a felnőtt cicákat, hogy jövőre ne legyen kit elütni.
3/6 anonim válasza:
Elsőnek: Ivartalanítás nem egyenlő a "tutira nem ütik el" jelzővel:(
Az enyém kocsikhoz szokott, oltott, ivartalanított cica volt, mégis elütötték:(((
4/6 anonim válasza:
Ne engedjed ki, ha olyan nagy a forgalom ott! Vagy tegyél ki egy táblát "lassíts,cicák a környéken!"
5/6 anonim válasza:
Nekem is ebből lett elegem, és az ivartalanítástól a legtöbb nem csavarog kevesebbe.
Én macskabiztos kerítést építettem, ha írsz privátot, küldök képeket hogy kell...
Más megoldás egyszerűen nincs! A lakásba záráson kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!