Mennyire változik meg a macska viselkedése ivartalanítás után?
Ha megnézed a videót, elég durva :S
Amúgy kiderült, hogy vemhes a cica. Azt mondta az orvosa. Ez lenne az első alom neki. Szerintetek?
Na bumm, nem sikerült időben elkapni a problémát :D
Hát, azt hiszem még ilyenkor is lehet kérni a műtétet, szerintem nem kell több árva cica erre a világra, másfelől már vannak, szóval valamilyen szinten ez is gyilkosság lenne...nem tudom, ez is az abortusz kérdés :D
Megnéztem én is egy ivartalanítás műtétet.
Én azt láttam, hogy a doki nagyon is ura volt a helyzetnek és tudja, hogy mit csinál.
Persze, semmilyen műtét nem felemelő, nem vicces és nem is veszélytelen, de nem lesz baj, hidd el, tudják, mit csinálnak, nem lesz baj!
Sokan azt mondják, hogy még így vemhesen is lehet ivartalanítani és most biztosan kapok is hideget, meleget de én azt mondom, hogy ha a kicsiket becsülettel fel tudod nevelni és gondos gazdikat keresni nekik, bevállalva, hogy nem "kel" el mind, akkor magad gondoskodsz róla-akkor én megvárnám, míg megszületnek és 6 hetesen ivartalaníttatnám az anyjukat.
De ha nyűg lenne, akkor semmiképp.
Igen, és ha vidéken laksz, olcsóbb is, én 8-ra emlékszem:)
Ha nagyvárosban laksz, nézz szét az interneten, mert elég nagy eltérések lehetnek!
Ja és ez a kedvezmény dolog nagyon jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!