Vegyek a cicámnak "kistestvért"?
szerintem mindenképp!!
nemjó ha egyedül van, olyan vegyél ami még tényleg egészen kicsi, akkor szerintem jobban "összebarátkoznak" mivel a macskának hatalmas anyai szeretete van...
Szia! Sajnálom a cicáidat :(
Szerintem, ha az 1 éves más cicákhoz hozzá volt szokva, akkor nyugodtan szerezz mellé egy új cicát, biztos jobban lesz tőle. Nekünk ez bonyolultabb volt mert a mi cicánk nem volt hozzászokva más állatokhoz, és ő nem tudta "elfogadni" :S De ha nálatok eddig is így ment, akkor ez segít rajta :)
Biztos, hogy segíteni fog rajta!
Sajnos én is így jártam, a 2 éves kandúromnak elütötték a tárát, akivel mindig együtt volt, egy kosárban aludtak, mindent együtt csináltak.
annyira megviselte őt a másik hiánya, hogy napokig nem evett semmit.
Próbáltuk még többet babusgatni meg minden, de még így is nyilvánvaló volt a másik cica hiánya.
Másfél hete hoztunk egy kislány cicát, újra teljes a boldogság!
Ráadásul az új jövevény nemcsak a nagy cicámat nyűgözte le, hanem az egész családot, beleértve a kutyát is:)
Tudom, mit érzel,mert én is átéltem és most úgy érzem, minden rendben van, anyáskodik (azaz apáskodik) a kicsi felett, sokat játszik vele, de sokkal óvatosabban, mint az egykori nagy cicával és boldogan jön be és marad is bent, mert élvezi a kiscica társaságát.
Régebben hol kiment, hol bejött, annyira látszott, hogy nem találja a helyét:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!