Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szokja meg a macska az...

Hogyan szokja meg a macska az új helyét?

Figyelt kérdés
Kaptam egy macskát meg a kölykét. Bezártuk, hogy megszokja az új helyét. Kicsit nyávogott, de most csendben van az anya. Mit csináljunk, hogy minél előbb megszokják az új helyüket és ne féljenek, ne szökjenek el?
2011. máj. 28. 12:17
 1/5 Kutyarajongó ***** válasza:
Kinti vagy Benti cica??
2011. máj. 28. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Kaja, szeretet, sok simi, szépen beszélj hozzájuk, szokjanak meg és biztonságban érezzék magukat :)

De ha biztosra akarsz menni, legyenek benti cicák,és csak felügyelettel engedd ki őket.

2011. máj. 28. 12:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Kinti cicák. Az anya nem hiszem, hogy el fog szökni, hiszen a kicsit csak nem hagyja itt. :)
2011. máj. 28. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érzi magát biztonságban, a kölykét is elviszi.

De azért ilyen veszély nem áll fenn, nem?

Azt tudom mondani, amit előttem: bőséges, finom kaja, szeretet, biztonságérzet és nem lesz gond.

2011. máj. 28. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az előbb kimentem hozzá, kaját vittem. Az anya elbújt, a kicsi bent volt a dobozban, kivettem és nyávogott. Aztán az anya is nyávogott, de nem mert előjönni. Gondolom féltette a kicsit, de nem mert előjönni. Remélem pár nap múlva megszokják a helyet és minket.
2011. máj. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!