Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicám lassan 2 hetes,...

Kiscicám lassan 2 hetes, viszont mintha valami baj lenne a szemével, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2 héttel ezelőtt pénteken született rá úgy kb 5 napra kinyílottak a szemei. Viszont általában a kiscicák szeme ugye kék .. de én az övét mintha feketének látnám.. fényben is megnéztem :s

Az egyik szeme félig össze szokott lenni ragadva, de az általában elmúlik ha kamillával óvatosan le van tisztítva. Ez normális hogy fekete a szeme és nem látni szinte a pupillát sem? Csak nincs valami baj? Vagy ez később még alakulni fog?

2011. máj. 26. 02:29
 1/6 anonim válasza:
várj vele pár hetet, és ha nincs változás irány az állatdoki
2011. máj. 26. 06:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Még változhat, ez igaz.
2011. máj. 26. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
remélem jobban lett a kiscicád, mert egyszer az én macskám is leellett 3 db kölyköt , mikor kinyílt a szemük nekik is összeragadt , csipás lett, nekünk is azt javasolták, hogy változni fog és , hogy kamilla teázzuk a szemüket, hát ,o kamilla teával mostuk nekik, de nem javult, sőt nem hazudok, olyan szinten gusztustalan volt , hogy csak na, egyik napról a másikra feldagadt mind a 3 nak a szeme nah akkor rögtön állatorvoshoz vittük őket az állat doki azt mondta, hogy nem lehet őket megmenteni , mert a szemükkel van baj, kb kifolyt a szemük... :S :( tehát inkább vidd el őket hamarabb állat orvoshoz és ő mondja azt, hogy egyszerűen csak kamilla-teázd mint, hogy ugyan az történjen velük mint ami az én kiscicáimmal :(:(
2011. jún. 9. 11:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Elvittem még rá pár napra mikor kérdeztem, aztán azt mondta kamillateázzam. Az segített is. és mostmár igen, már nagyon szép kékek a kis szemecskéi!!! =) Érdekes módon, tegnap megint összeragadt neki de csak az egyik, aztán azóta többször letisztogattam neki, úgyhogy remélem segíteni fog. De nagyon aranyos a kis szive, szeretem nagyon!!! =)))
2011. jún. 10. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

ennek nagyon örülök , hogy jobban vannak, és nem úgy jártál mint én :'( :)

jó cicázást :)

2011. jún. 10. 04:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2011. jún. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!