Mi lehet a baja a macskámnak?
Laborvizsgálat volt? vérkép, vizelet, székletelemzés?
Mert anélkülaz orvos csak találgat.
Ha nem volt akkor vagy kérd meg,hogy csinálja meg, vagy vidd olyan orvoshoz,akinek magától is eszébe jut.
jújj, nagyon sajnálom a cicád, én már belebetegedtem volna!
Kérdezz rá, nem lehet e kullancstól, mérgezéstől, vérmérgezés.
szerintem is másik orvoshoz vidd, hátha másik többet tud mondani!
Másik orvos mindenképpen, szerintem is.
Csak megírom, hogy a testvérem macskája ugyanezekkel a tünetekkel körbejárt egy rakás orvost, és leukémiát állapítottak meg nála. Az is hányással, gyengeséggel kezdődött, aztán eldurvult.
Nem azt mondom, hogy ez az eset is az, de azt gondolom, hogy mindenképp valami kevésbé gyakori betegség áll a tünetek mögött, aminek a megoldása egy jól felszerelt klinikán elvégzett általános kivizsgálás lenne. Úgyhogy vidd tovább szegényt.
Szia én orvos vagyok. Ha infúziót kap akkor már rossz bőrben lehet. Valószínű hogy fertőzése van. Én ajánlom neki a Xiclav antibiotikumot. Ez egy széles spektrumú antibiotikum penicillinnel. Állatorvostól kérj 250mg os kiszerelésben. Egy tablettát törj össze porrá, majd a port oszd szét 5 felé. Reggel finom szaftos macskakonzervbe keverj bele egy adagot majd este a vacsorájába is még egy adagot. Fontos hogy mivel ez erős antibiotikum ezért oszt el 1 tablettát 5 felé!
Tejet, tej terméket a kezelés alatt ne adj neki! Se sajtot se túrót semmilyen tej terméket.
A gyógyulás ideje alatt legyen meleg helyen a macska. Értesíts az eredményről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!