Tapasztalatok érdekelnének a Furminator macskakefével. Tényleg olyan hatásos?
Tényleg nagyon nagyon jó! Csak kell hozzá egy kis idő. Kb egy hónaoig napi szinten kell elég sokat kefélni vele a cicát, hogy eltávolítson minden felesleges szőrt. Azután elég hetente 2x. :)
De ha az az első egy hónap nincs meg, akkor nem mész vele többre mint egy sima cickefével.
Nekem ez a tapasztalatom.
Köszönöm!
És azt meg tudod mondani, hogy van-e különbség a De Luxe és a sima változat között?
Nekem ilyen fajta van, csak rózsaszín:
Hogy a többihez képest mi a különbség, azt nem tudom. Lehet hogy csak a megjelenésében tér el. Vagy hogy van rajta egy kis pöcök, amit ha megnyomsz kilöki a szőrt.
Annyira volt eredményes, hogy nost hogy vedlési időszak van, csak annyi a szőr a lakásban mindt mondjuk télen. Ez nagy szó, mert tavaly ilyenkor konkrétan macskaszőrt ettem, ittam, lélegeztem... Összehasonlíthatatlan a mostani állapottal.
Én napi 5-10 percet keféltem őket, többet nem haggytak.
A leírása szerint ami a csomagolásán volt,ha jól emlékszem az szerepelt, hogy hez 3-4x 15-20 perc. Hát nekem ennyit egyhuzamban nem hagytak, úgyhogy inkább keféltem őket mindnen nap, de kevesebbet.
hez=heti
Bocs az elgépelésért. :)
Köszi szépen az infókat! :)
Azt hiszem beruházok egyre én is.
Szia!!
Nekem is nagyon jò a tapasztalatom a furminàtorral kapcsolatban, elképesztô mennyi szôrt kefélek ki belôle, persze ìgy is kell minden nap porszìvòzni, de nem fél òràt hanem maximum 5-10 perc alatt megvan a 2kanapé a fotel és a szônyeg... Igaz, hogy az én cicàm utàlja, de lehet hogy ez az én hibàm, pròbàlok mindig òvatos lenni vele, de legjobban akkor hagyja, mikor a nap alatti fetrengés kôzben kapom el, akkor még dorombol is hozzà.
én is szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de nàlunk muszàj volt, màr kezdett elviselhetetlen lenni, hogy a takarìtàs utàn egy òràval az volt az érzésem, hogy kezdhetem elôrôl...
Csak ajànlani tudom!
Nekünk is van és tényleg nagyon jó.
Szerintem nézz körül vaterán, mi konkrétan fele annyiért vettük (újonnan, eredetit), mint amennyiért a boltban ajánlották. Persze azért vigyázz, vaterán sok a csaló meg a hamisítvány úgyhogy légy körültekintő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!