Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a cicámnak?

Mi baja lehet a cicámnak?

Figyelt kérdés
Már elég idős. 11 éves. Nagyon sokszor kihányja a kaját ha sokat eszik. Ezenkívül elkezdett kopaszodni és sebesre nyalja magát. Mitől lehet szerintetek? Orvos látta már de egészségesnek találta. szerintem ez nem normális. Mit tehetnék érte? van valamilyen vitamin vagy készítmény ami segíthet neki? :( nagyon szeretem
2011. máj. 20. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Öreg, de azért annyira nem...sztem vid másik orvoshoz. Több szem többet lát alapon.
2011. máj. 20. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
az enyém is kihányja ha sokat eszik(13 éves) de ez velünk is így van...a sebesedés érdekes de sztem leszoktatni úgy sem lehet róla...fürdetés vagy valami?hátha vmi rá van ragadva a szőrére,vagy vmi élősködő?
2011. máj. 21. 06:15
 3/4 anonim ***** válasza:

ha soakt eszel te is kihányod... evés után hagyd őt egy kicsit, hagy emészgessen :)

az h kopaszodik vagy mi az lehet bőrbetegség pl ekcéma, vagy bolhás is lehet. nézd őt át, nincsenek-e rajta foltok vagy a bőrén valami fura dolgok, és azt mutasd meg az állatorvosnak!

2011. máj. 21. 13:06
 4/4 anonim válasza:

Ne adj neki egyszerre nagy adag ennivalót, inkább többször keveset. Lehet, hogy csak érzékeny a gyomra.

Ha az orvos szerint nincs bőrbetegsége(bár én is megnézetném másikkal is), lehet pszichés eredetű is a probléma. Simogasd még többet:)

2011. máj. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!