Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ilyenkor nektek is kinyílik a...

Ilyenkor nektek is kinyílik a bicska a zsebetekben?

Figyelt kérdés

Nem tudom h normális-e a reakcióm de iszonyat ideges tudok lenni, mikor felmegyek pl. vaterára, h nézzek a cicusnak vmi játékot, vagy h tett-e fel vki nagy kiszerelésű prémium tápot olcsón...stb., és garmadával találok olyan hirdetéseket, h "családi okok" v "költözés miatt" Cirmi indexre került, vigye már el vki, de gyorsan.

Ezen úgy fel tudom magam húzni, mert ok, lehet h néha a gyerek tényleg allergiás a macskára, de ez legtöbbször csak kifogás, és annak is gyenge, költözés meg...én a macskámat családtagnak tekintem és nem hiszem el h ne lehetne megoldani a dolgot. Mégha külföldre mennék is, addig keresnék egy barátot/rokont amíg nem találnék vkit aki 1-2 hónapra vigyáz a ciccre, amíg el nem intézem h kivihessem. Ilyenkor mindig az jut az eszembe, h ezek az emberek nem is AKARJÁK vinni, csak akkor minek vállalták???? A gyerekedet meg a férjedet/feleségedet se dobod fel vaterára, mert épp költözöl, hanem elintézel mindent h mehessenek (pl.:iskola...stb)

De had osszam még meg veletek a kedvenc sztorimat! Esküszöm ha az a család ott lett vna a közelemben, felképelem mindet. Feltettek egy gyönyörű, hófehér Török macsekot, azzal a szöveggel, h egy éves, de mindjárt megszületik a gyerek és nem akarnak gyerek mellé macskát... ' éves??? Miért egy éve nem tudták h hamarosan, de 15 éven belül gyereket akarnak??? Ja a sztori legszebb része, mindezt 30000HUF-ért! Nem elég h cserben hagyták azt az élőlényt akiért felelősséget vállaltak de ahelyett h mindent megtennének h jó helyre kerüljön még PÉNZT akarnak csinálni belőle. Ezek után arra gondoltam, ezeknek elvenném a gyerekét, és jobb családhoz adnám...

Csak én gurulok be ennyire ilyenkor v ti is?

2011. máj. 18. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:42

SŐT!!! Az esetek legnagyobb részében nem is a macskától kapják el az emberek a toxoplazmózist (most tök mindegy, kiről beszélünk), hanem a nem kellően hőkezelt húsoktól, és a nem eléggé megmosott zöldségtől, gyümölcstől! Merthogy még a fertőzött macska is csak kb. 10 napig üríti a tojást a fertőzés után, UTÁNA SOHA TÖBBÉ! Ha szerencsétlenségére épp ebben az időszakban van is a macska, akkor is KIZÁRÓLAG akkor tud valaki rajta keresztül megfertőződni, ha:

1, ürítés után aszalja legalább 1 napig a székletet

2, utána puszta kézzel fogja meg

3, a szaros kezét a szájába veszi....

Ha ezt nem így csinálod akkor a macskától NEM fogod elkapni a fertőzést! Szerencsétlen macskákat kiáltották ki ősellenségnek, pedig valójában elenyészően kevés esetben ludasak ők a dologban.

2011. máj. 18. 17:55
 12/14 anonim ***** válasza:

17:55

Erről van szó... Ennyi.

2011. máj. 18. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom szegény macskát :( Én is gyakran járok fel vaterázni, látom ezeket a hirdetéseket. Sosem tudnék megválni szeretett cicáimtól, főleg nem ilyen álszent és nevetséges módon. Persze minden relatív, ki hogy viszonyul egy macskához. Számomra többet ér mint egy gyerek.
2011. máj. 18. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is nagyon pipa tudok lenni az ilyen emberekre... Mostanában láttam egy hirdetést, ahol azért akarták továbbadni a cicát, mert tüzelt és nem akarták ivartalanítani!

Undorító emberek vannak, akik a macskájukról sem tudnak gondoskodni, azoknak minek gyerek? Meg mi az,hogy 3 éves megunt cicát odaadják,csak mert már nem játszik a gyerekkel és inkább beszereznek egy kicsit...

2011. máj. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!