Van kedvetek egy kis "vitához"?
Én már kb az összes félét kipróbáltam. Nekem az olcsó kavics vacak volt, és végül ugyanannyit adtam ki rá, mint egy drága alomra. Büdös volt, és nem is csomósodott rendesen. Mindezt kb 2000-2500 HUF-ért havonta
Aztán kipróbáltam egy préselt fa szerű anyagból készültet. Az rettentő jól csomósodott, nem volt büdös, csak kicsit és le lehetett húzni a wc-n. Viszont mind ezt mind a másikat iszonyúan széthordta a cica. 2500/hó
Nálam a befutó a szilika géles macskaalom. Kicsit olcsóbb mert 2000/hó, de most pl akcióban 1000-ért vettem darabját. 5l elég egy hónapra, teljesen szagtalan, és nem is hordja szét annyira a macska(nem tapad úgy rá a mancsára),amennyit meg igen, az se olyan gusztustalan, mert csak átlátszó gyöngyök. Nem csomósodó, így a pisit ki se kell venni, csak néha felkeverni az egészet. Hátrány: amit kihord arra nem érdemes rálépni mert rohadtul szúr, ergo papucs, plusz állítólag nem minden macsek megy bele, az enyém is kicsit idegenkedett tőle, de aztán csak bele pisilt. NÉhányan nem szeretik, h az alom megsárgul a pisitől. Engem nem zavar amíg nem büdös.
Volt már min. 100 hasonló kérdés, ráadásul ott nem vitaként indították. Miért lenne vita tárgya, hogy melyik a jó alom? Szubjektív vélemény...
Multifit Biofresh kavicsos, Fressnapfban lehet kapni, én ezt használom. Három hétig elég két macsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!