Valaki tud olcsó macskabútort? Vagy leírást az elkészítéséhez?
le kell valamelyiket koppintani!! a nagy szőnyegáruházakban szőnyegpadló csíkokat nagyon olcsón lehet kapni, és el lehet kérni azokat a masszív papírhengereket, amikre a szőnyegek fel vannak tekerve.
ilyeneket,(papírhenger) méteráruboltokban is lehet kérni, azok kisebbek. ezekből és szőnyegpadló maradékokból super kis mászókákat lehet készíteni.
közbülső részeken lehet, ülőpadka, dobozka átjárható lyukakkal stb.
egy-egy részt vastag kötéllel is be lehet vonni, körmölőfának.
Sziasztok!
Macskabútort sok féle képpen lehet készíteni sok féle anyagból.Ha valóban szépet, erőset, tartósat szeretnél az nem olcsó mulatság!
Én szoktam csinálni macskabútort a bolti árakhoz képest töredékéért adom! Ha valakinek felkeltettem érdeklődését a hirdetésben mindent megtalál! [link]
Én voltam 2011-06-15 01:13.
Most egy év után azt mondom, elhamarkodottan nyilatkoztam. Olcsó és jó nincs. Vacak az egész. Jóval masszívabbnak kell lennie egy ilyen bútornak és jobb anyagokból kell készülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!