Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikorra várhatóak a kiscicák?

Mikorra várhatóak a kiscicák?

Figyelt kérdés

Első macskánk, nem vagyunk ebben a témában szakértők.

Már eléggé mozognak a pocijában a cicák, szerintetek mennyi idő lehet még a születésükig?

2011. máj. 13. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet még akár két-három hét is, de lehet hogy már holnap szülni fog. A kiscicák mozgásából nem lehet megállapítani.

Az én cicám pocakjába már szülés elött 3 héttel úgy mocorogtak a kiscicák, hogy azt hittem hogy szülni fog. Aztán rá kb 3 hétre szült csak meg.

2011. máj. 13. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:

60-64 nap a kihordási idő! lehetnek szélsőséges esetek is, vagyos jóval korábban, de lehet, hogy 70 napra születnek meg a kiscicék.

nem emlékeztek rá , hogy mikor tüzelt? fetrengett, felemelte a fenekét, kihívóan viselkedett? és persze, hogy kandúrok mikor voltak a láthatáron.

én egy kinti, befogadott őszi cicámat láttam, hogy mit csinál és fölírtam, hogy márc. 15-én Cirmike pörgött,

szóval jövő hétre várjuk a cicaáldást.

félidőben kezd látszani a pocijukon, de aztán napról napra

egyre inkább gömbölyödnek.

a viselkedésén majd meglátod, mert keresni fogja a neki legjobb helyet.

üdv.

2011. máj. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!