Lehet bármi baja a cicámnak attól, hogy egyféle ételt (tápot) kap enni?
Most már megkérdezem tőletek is,mert én úgy tudtam,h nem,sőt szinte minden egyes állatorvost megkérdezek mindig,h baj-e és azt mondják,hogy nem.
Nem eszik mást csak Royal C.(obesity-diétás táp)a napi adagot,néha persze nyers húst, meg jutalomfalatot.
És pont,h azt hallom,h ezek a tasakok,konzervek,hiába hirdeti a TV ,mind átverés,csak víz és káros anyagok vannak benne.
Csak jót szeretnék neki,főleg a hízás miatt váltottunk a tápra,így sem fogy,de nem is hízik azóta.
Azt viszont nem szeretnék,h ettől legyen vmi baja, meg igazából sajnálom,mert imádja a tasakokat(igaz elvan a tápon, mostmár 3.éve eszi csak ezt)
Köszönöm
Rendben köszönöm szépen :)
Most megnyugodtam,mert én is ugyanígy tudom,h változatosság nem kell nekik,és h ennél egészségesebb nincs,mert a tasakok meg konzervek,csak víz és káros dolgok...
Csak mamám meg mindig azzal nyaggat,h szegény macska, nem lehet mindig ugyanazt adni..
A vízzel nincs gond,sőt ,annyit iszik egy nap,h az hihetetlen,napi 5x kell legalább vizet cserélni,és a jégkockát meg egyenesen imádja.Mikor meghallja,h nyílik a mélyhűtő,bárhol is van már rohan :), aztán kiveszem neki addíg sír,amig bele nem teszem a vízbe.
Köszönöm mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!