Normális, hogy az 1 éves kiscicánkat csomó kandúr "elkapja"? Még a SAJÁT apja is!?
Jó, látom nem fogtátok fel a mondandómat. Nem baj. Azért remélem páran felfogják.
Tenyésztő. Aha. Én meg űrhajós.
Gyermekkoromban volt 3 perzsa cicánk meg egy kandúrunk.
Hivatalosan be voltunk jelentve a Macskabarátok és Macskatenyésztők Országos Egyesületébe, volt kennelnevünk és éves tagdíjat fizettünk. Soroljam, vagy elhiszed?
Ja és nem volt macskaalmunk, csak a homok és homok...
Én kutyás vagyok,de attól,hogy kennelneve van valakinek(azt ugyanis bárki kap,aki kifizeti a megfelelő összeget az adott szervezetnél)még messze nem tenyésztő.
Még a soproni Mengelének is volt,a mudisnak.
A menhelyi macskákról annyit,hogy nem egy ismerősöm fogadott örökbe macskamentőktől ivartalanított,fullra oltott,és teljesen normális cicákat.Mind azt mondja,legközelebb is onnan fog,nem kell valami puccos tenyészetből drága fajtatiszta macska.
Nem csak ennyi, hogy kennelnevünk volt:)
Rendszeresen kiállításra vittük a cicáinkat, mert megfelelő minősítés nélkül nem lehet tenyészteni.
De látom, te csak kötekedni akarsz. Nem fogom bizonygatni.
Rajtad kívül ugye léteznek mások is,akinek nem inge...
Láttam én már mestertenyésztőnél is horror körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!