Lehet herpesze a macskámnak?
Figyelt kérdés
Van egy herpesz szerű dudor az alsó száján.Engem herpeszre emlékeztet.Pirosas fehér színű.Ha herpesz, tudom valamivel kezelni?2011. máj. 9. 20:06
1/6 anonim válasza:
Arany szive, de fájhat neki. :(( sajnos nem nagyon tudod kezelni, mert minden kenőcsöt azonnal lenyalna. csak a saját szervezete fogja kidolgozni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon fájlalja, csak kifeszül rajta a bőre.Az a jó, hogy eszik rendesen, csak kicsit ijesztő.Cicánál még nem láttam ilyet
2011. máj. 9. 20:23
4/6 A kérdező kommentje:
El fog múlni, de azért aggódjak???
Ezt most nem értem...
2011. máj. 12. 20:42
5/6 anonim válasza:
első vagyok. biztos "ne aggódj"-t akart írni...
de én meg kérdezem, hogy azóta sem történt semmi szegénnyel? nem fakadt ki, nem rugdalta ki?a mancsával sem
"mossa" állandóan?
ha tályog lenne, annak már ki kellett volna fakadnia.
remélem azért jól van a cicusod.
üdv.
6/6 A kérdező kommentje:
Semmi változás.Még mindig jól eszik, és rosszalkodik rendesen :-)
És mosakodni is rendszeresen szokott. Pár napja nekiugrott az ablakon lévő vas távtartónak. Kezdem azt hinni, hogy akkor ütötte meg.Ha pár nap múlva nem múlik el,akkor elviszem az orvoshoz.
2011. máj. 13. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!