A kiscica folyton kimászik a dobozából! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1-2 hetes kiscica, még nincs nyitva a szeme. kis dobozban vannak, oldalt van egy lyuk ott mennek ki-be az 1 hétnél nagyobb cicák, meg az anyjuk. na ott oldalt mindig ki akar mászni, nem is látja hova megy:( 100 is visszatehetem 10 mp alatt már megint mászik ki. ha jó hátra berakom, akkor csak nyávog, nyivákol "sír". le tudom szoktatni arról hogy ne karjon kijárkálni?2011. máj. 5. 21:13
1/4 anonim válasza:
Lehet ez a normális, de igazábol, ha az anyja ugy érzi hogy nem kell kimenni, akkor lerágja a bajuszát, így nem tud tájékozodni. Én az enyémeknek hagytam.
2/4 anonim válasza:
Nagyobbitsd meg a dobozt, és az oldalsó lyukat azt takard el, kívülről csinálj egy lépcsőt az anya macskának :)
4/4 A kérdező kommentje:
Már kezd kinyílni a szeme, de már csak 5 cica van:(.
Hát nem tudom, lehet , hogy tényleg normális.
Nem-nem. fölül nincs nyitva, csak oldalt egy lyuk:) De leszoktam takarni ha már nem birom visszakapolgatni.
Nemfogom műanyag ládába tenni! :D Akkor pedig fölkapaszkodna, és kimászna. :)
2011. máj. 6. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!