Mi legyen a cicám neve?
Figyelt kérdés
kb 1 hónap múlva kapok kiscicát(még nem tudok róla semmit,azt se,hogy milyen nemű).
Nekem a legjobban a Lara tetszik,nektek? =)
2011. máj. 5. 18:22
11/14 anonim válasza:
Én általában hírességekről nevezem el az állatokat pl egyszer egy Kandúr macskát mivel uralkodó típusú volt elneveztem rettegett Iván nak :D
12/14 anonim válasza:
Garfield?:)
Esetleg Kormi, Cirmi, Vilma, Rozsdi, Barna.:)
Ha meg van a neve majd írd le!!!! ;):P
13/14 anonim válasza:
A cicák névadását nem kell nagyon túldimenzionálni, mert pl az enyém csak a cicára, cicusra hallgat, de sztem mindenképp legyen benne c akkor jobb eséllyel fog hallgatni a saját nevére- amúgy az enyém eredetileg GGodot, de a nővérem GAttónak, apám meg Gonunak-egy hurrikán neve :)- hívják, de mindegy mert egyikre se hallgat :D
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ha nőstényt kapok,akkor Lara lesz a neve,ha pedig kandúr,akkor Nippon :)
2011. máj. 8. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!