FONTOS! Nyíregyházán hol lehet venni kiscicáknak való tejet, vagy tejpótlót?
lehet kapni speciális kiscicatápokat, de még a humántápok
is szóba jöhetnek.
gyorsan hívj fel egy dokit, majd ajánl valamit.
De nagyon nehéz lesz több kiscicát cumiztatni, lehet, hogy a mamacicán kellene gyorsan segíteni, hogy legyen teje.
Ne aggódj, biztosan van teje a nősténynek. A kiscicák már régen elpusztultak volna, ha nem így lenne.
A kiscicák elégedettnek, jól tápláltnak tűnnek, vagy soványak és folyton sírnak?
Nem sírnak, születésük óta csak akkor hallottam a hangjukat, ha az anyjuk evés után visszabújt hozzájuk. Akkor nyávogtak egyet, és utána hallgattak. Ez most sem változott meg. A tápláltságról pedig: 2 db kiscica van, az egyik jóval nagyobb, mint a másik. Ezt eddig nem láttam, ma vettem észre. Az egyik kis "kövér", a másik meg hát...nem az, hogy sovány, de nincs olyan jó húsban, mint a másik.
Ha kinyílik a szemük, akkor lehet már nekik anyatejen kívül mást is enni? Már úgy látom kezd alakulni, és 1-2 napon belül nyílni fog nekik.
Akkor nincsen semmi baj, sírnának ha éhesek lennének. Az sem nagy baj, ha az egyik kiscica nagyobb, mint a másik, ha rendesen fejlődik a kisebb is.
3 hetes koruktól elkezdhetsz nekik vízben megpuhított száraztápot kínálni. Először több lesz rajtuk, mint bennük, de egyre ügyesebben és többet fognak majd enni. Tejet ne adj nekik, mert attól hasmenésük lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!