Mindig vakarja , állatorvos azt mondta atkás, adott rá fülcseppet, de a cica nagyon nem szereti, meg nem is használt. Most meg pár napja már megint annyira vakarja, hogy kezd sebesedni kivül a fültövénél. :S
Valakinek volt már ilyen, és meg tudták oldani valahogy?
2011. máj. 1. 14:25
1/9 anonim válasza:
Ha nem kezeled rendesen, mert a cica nem kezeli, nem is fog elmúlni. Vegyél Strongold cseppet legalább 3 hónapig. És amit az orvos adott, azt használd.
2011. máj. 1. 14:32
2/9 anonim válasza:
Kérdezz meg másik orvost vagy, ha nincs, akkor ettől kérj más gyógyszert. Nekem rühes volt a macskám, már spriccelt belőle a vér, mikor vakarta, mire végre rájöttek, hogy mi baja van. :S
Esetleg próbáld meg lemosni ott, ahol vakarja, hogy legalább a koszt ne vakarja bele a sebbe.
2011. máj. 1. 14:33
3/9 anonim válasza:
Bocs-kezeli= kedveli.
2011. máj. 1. 14:33
4/9 A kérdező kommentje:
Rendesen használtam nála, hiába nem szerette de így se volt jó :S Még mindig ugyan azt használom, de jobb lenne valami gyorsabb megoldás, meg ez hogy még romlik is mert annyira vakarja..:S
Köszi a válaszokat :)
2011. máj. 1. 14:39
5/9 anonim válasza:
A fiamékénak volt, de hetekig hordtuk orvoshoz, mire rendbejött. A doki minden alkalommal kitisztította és csepegtette, otthon is csepegtetni kellett.
2011. máj. 1. 17:00
6/9 anonim válasza:
használd azt amit az orvos mondott. ha nem nagyon használ kérdezd meg az eladót. a fülét ahol vakarja mosd le, és sebhintőporozd be. a kutyámnál az használt kicsit:)
2011. máj. 1. 19:53
7/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, van valami egyszeri megoldás is. Vagy injekció, vagy nyakra cseppentős oldat, nem emlékszem, de az állatorvosnak tudnia kell róla, hogy van ilyen. A fülcsepp hatástalan! Vigyázz a cicára, nehogy megsértsd a dobhártyáját! Üdv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!